Kdo smo

Spletno stran www.križaj.si in spletno trgovino www.trgovina.krizaj.si upravlja podjetje Križaj design d.o.o, Godešič 138 4220 Škofja Loka, matična številka: 3310019000, davčna številka: SI27715361. Politiko zasebnosti smo pripravili z namenom posredovanja informacij o zbiranju in procesiranju osebnih podatkov, kadar so v uporabi produkti in storitve ponujene iz uradne spletne strani podjetja.

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Križaj design d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Križaj design d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih Križaj design d.o.o. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Križaj design d.o.o..

Katere podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Za potrebe poslovanja spletne trgovine Križaj design zbiramo in obdelujemo naslednje podatke uporabnikov:

Namen Opis
Prodaja Identifikacijski podatki ime in priimek.

Kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih stopimo v stik z vami. To so predvsem naslov elektronske pošte, kontaktna telefonska številka in naslov in kraj bivanja.

Ostali podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Analitika Za analitiko na naši spletni strani uporabljamo orodje tretje osebe Google analytics (Pravilnik o zasebnosti Google). Google analytics za svoje delovanje uporablja piškotke. Google analytics zbira anonimne podatke kot so IP naslov, operacijski sistem, tip naprave … Orodje Google analytics uporabljamo z namenom, da svojim strankam prilagodimo svojo ponudbo in tako zagotovimo čimboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotke ki so povezani z analitiko so opcijski poškotki in jih lahko izklopite na povezavi nastavitve zasebnosti.

Če obiščete našo spletno trgovino v vašo napravo shranjujemo in posledično iz nje beremo piškotke (več v razdelku “piškotki”). Piškotek je majhen skupek črk in števk, ki ga hranimo na vašem spletnem brskalniku ali trdem disku vašega računalnika. Nekateri piškotki se na vaši napravi shranijo samo od trenutka, ko odprete našo spletno stran pa do trenutka, ko zaprete okno spletniega brskalnika. V trenutku, ko zaprete okno spletnega brskalnika, se pripadajoči piškotki izbrišejo. Nekateri piškotki pa ostanejo v napravi za nastavljen čas in se aktivirajo pri vsakem obisku spletne strani, ki so pripadajoče piškotke ustvarile.
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov se na strežniku Križaj design shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov info@krizaj.si.

Piškotki

Kaj so piškotki in čemu so namenjeni
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naložijo spletišča, ki jih obiščete. Piškotki se uporabljajo za učinkovitejše delovanje spletnih strani. Omogočajo pa tudi funkcijo sledenja uporabniku in prilagajanje čimboljše uporabniške izskušnje.

Piškotki, ki jih uporabljata strani krizaj.si in www.trgovina.krizaj.si.

Izvor Ime piškotka Namen Čas trajanja
sistemski piškotek PH_HPXY_CHECK Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. do konca seje
Vključnik GDPR Cookie consent cookielawinfo-checkbox-non-necessary Shrani podatek o uporabnikovi izbiri za sprejem opcijskih piškotkov. 1 dan
Vključnik GDPR Cookie consent cookielawinfo-checkbox-necessary Shrani podatek o uporabnikovi izbiri za sprejem piškotkov, ki so nujni za delovanje spletišča. 1 leto
Vključnik GDPR Cookie consent viewed_cookie_policy Piškotek zabeleži, če se je uporabnik strinjal oziroma, če je zavrnil piškotke. Piškotek ne shranjuje osebnih podatkov. Piškotku se nastavi vrednost ob uporabnikovi interakciji s pasico (sprejmi / zavrni). 1 leto
WordPress wordpress_test_cookie Piškotek nastavi wordpress da preveri, če so piškotki v brskalniku omogočeni in na podlagi tega zagotovi primerno uporabniško izskušnjo uporabniku. do konca seje
Trgovina woocommerce woocommerce_cart_hash Piškotek hrani kodiran niz, ki predstavlja vsebino WooCommerce nakupovalne košarice. do konca seje
Trgovina woocommerce woocommerce_items_in_cart Piškotek beleži, če so prisotni artikli v WooCommerce nakupovalni košarici. do konca seje
Trgovina woocommerce wp_woocommerce_session_ Piškotek hrani unikaten identifikator nakupovalca. do konca seje
Google analytics _gid Piškotek služi razlikovanju uporabnikov. 24ur
Google analytics _ga Piškotek služi razlikovanju uporabnikov. 2 leti